Rostu Spania består av fagpersoner med spisskompetanse på boligkjøp i Spania. Vi jobber daglig med å finne den perfekte boligen – på dine premisser. Enten det handler om beliggenhet, tilgang til havet, aktiviteter eller en vakker utsikt. Alle våre boliger er håndpukket av oss, slik at vi kan garantere en sikker og trygg bolig for deg og dine.

Du handler trygt med Rostu

Rostu Spania eies 100 % av Rostu Bolig, som driver med boligutvikling i Trøndelag. Rostu Bolig har mange års erfaring med boligutbygging, og er annerkjent som en trygg aktør i eiendomsmarkedet i Trøndelag.

Dette gjør Rostu Spania til en trygg, seriøs og forhåpentligvis foretrukket partner i jakten på drømmeboligen i Spania.

Eget kontor på Playa Flamenca

Vi har eget kontor nær stranden på Playa Flamenca. Her kommer du lett i kontakt med en av våre ansatte, enten du går med tanker om å kjøpe bolig eller underveis i kjøsprosessen.

Adressen er:

Calle Alhelies 1, Local 6-7, Orihuela Costa

Her finner du kart

Bygge drømmeboligen

Selv om Rostu Spania primært driver med salg av nye boliger i Spania, kan vi også bistå i boligutvikling i Spania. Vi har allerede erfaring fra bygging av tre eneboliger på stranden ved La Mata i tillegg til flere år med boligutvikling i Trøndelag.

Vi har mange tomter, hus som kan rives og restaureringsobjekter tilgjengelig dersom du drømmer om å bygge din egen bolig i Spania i stedet for å kjøpe en som er nøkkelferdig. Vi stiller med kontaktnettverket, entreprenører, råd og du får all vår erfaring til rådighet! Kontakt daglig leder Robert Keim-Varslot på +47 40 55 24 50 eller robert@rostuspania.no.